999 HERMANAS RANAS SE MUDAN DE CHARCA

Text: Ken Kimura
Il•lustracions: Yasunari Murakami
Traducció del japonès: Marina Bornas Montaña
Primera edició al Japó: 2003
D’aquesta edició: 2010
Editorial: Barbara Fiore Editora

EDITORIAL http://www.barbara-fiore.com/
Sorgeix a l’any 2004 i les seves publicacions amaguen una mica d'aquell esperit crític, alliçonador, madur, de tractar els nens com a persones racionals, conscients de les seves circumstàncies, de la importància de les petites coses.



IL•LUSTRADOR http://www.murakami-museum.co.jp/home.html
Va néixer el 1955 a Gifu, Japó. Treballa habitualment per a la premsa i l'edició de llibres. Ha rebut nombrós reconeixements entre els quals destaquen, la menció d'honor rebuda pel jurat de la fira del llibre de Bologna i la Golden Plaque rebuda a Bratislava. Murakami exhibeix els seus dibuixos originals en la seva Galeria privada a Ito, Shizuoka.
L'editorial també ha fet seva la tasca d'investigació per trobar els millors especialistes del gènere, molts d'ells desconeguts a Espanya i Llatinoamèrica, els dos mercats de Bàrbara Fiore.

CONTE
A la primavera, en un petit estany, van néixer 999 capgrossos. Eren petits però forts i plens d'energies. Els capgrossos van començar a créixer i créixer fins a convertir-se en 999 petites granotes. Aviat l'estany es va quedar petit per la nombrosa família. La decisió és presa, pare granota, mama granota i les 999 germanetes granotes parteixen a la recerca d'una nova bassa, aquí comença la veritable aventura.



UN MÓN SENSE FI





“No pueden conectar los puntos mirando hacia el futuro; solamente pueden conectarlos mirando hacia el pasado. Por lo tanto, tienen que confiar en que los puntos de alguna manera se conectarán en su futuro.”




Steve Jobs



La memòria conserva els aprenentatges i els reserva, per a quan siguin útils i necessaris. Si, a més, els transforma en imaginació, serem capaços de crear...





“Su trabajo va a llenar gran parte de sus vidas y la única manera de sentirse realmente satisfecho es hacer aquello que creen es un gran trabajo. Y la única forma de hacer un gran trabajo es amando lo que hacen. Si todavía no lo han encontrado, sigan buscando. No se detengan.”



Steve Jobs




Espero que arribi el dia que veritablement estimi el que faci, que pugui compartir els meus coneixements i el meu imaginari amb qui més s'ho mereix, el futur, els infants.









HI HAVIA UNA VEGADA...







Meravelloses paraules que ens endinsen en un món fantàstic, tan a l’infant que escolta, com a l’adult que narra les trames més increïbles. A més, els contes desenvolupen el nostre imaginari i ens permeten recórrer a les eines oportunes per conviure amb el dia a dia, fent-nos més creatius i forts per afrontar la vida mateix






"Las personas deberían sentirse parte de la danza de la vida"







Greene, M. (2005). Liberar la imaginación.